احتمال تجدیدنظر در قیمت خودروهای مونتاژی طی ۲ تا ۳ ماه آینده
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۴۴۲۸

احتمال تجدیدنظر در قیمت خودروهای مونتاژی طی ۲ تا ۳ ماه آینده

سخنگوی شورای رقابت گفت: قیمت خودرو‌های مونتاژی نباید بیشتر از وارداتی‌ها باشد، اما به هر حال درخواست وزارت صمت برای تجدیدنظر در قیمت مونتاژی‌ها را بررسی می‌کنیم.
احتمال تجدیدنظر در قیمت خودروهای مونتاژی طی ۲ تا ۳ ماه آینده

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل شجاعی در بخش خبری در مورد نامه وزارت صمت برای تجدیدنظر در قیمت خودرو‌های مونتاژی اظهار داشت: قیمت خودرو‌های مونتاژی روز شنبه نهایی شد و اطلاعات را از خود وزارت صمت گرفتیم اینکه وزارت صمت خواستار بازنگری است و مونتاژکاران اعتراض دارند باید بررسی شود.

سخنگوی شورای رقابت افزود: به هر حال آنچه که در شورای رقابت تصویب شده باید اجرا شود تا اینکه مسائل مورد نظر وزارت صمت در کارگروه خودروی شورای رقابت مجدد بررسی شود.

وی ادامه داد: اگر در فاصله دو تا سه ماه آینده تغییراتی در صورت‌های مالی، نرخ ارز، قیمت‌ها و هزینه‌های تمام شده صورت گرفت پس از بررسی ممکن استدر آن زمان در مصوبه شورای رقابت تجدیدنظر شود.

شجاعی گفت: قیمت خودرو‌های مونتاژی‌ها نباید به شکلی باشد که اگر واردات صورت گیرد ارزان‌تر باشد. در واقع قیمت مونتاژی‌ها نباید بالاتر از خودرو‌های وارداتی باشد.

وی در مورد خودرو‌های مونتاژی که هنوز قیمت گذاری نشده‌اند نیز تصریح کرد: برای تصویب قیمت خودرو‌هایی که باقی مانده منتظر اطلاعات سازمان حمایت هستیم که احتمالاً هفته آینده این اقدام صورت گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار